Šiomis dienomis, kai veido kaukė nebėra grožio procedūros terminas, o kiekvienas autobuso keleivio nusičiaudėjimas pasitinkamas nerimastingais žvilgsniais, tapome preciziškesniais ir pastabesniais fizinės aplinkos, supančios mus, saugumui. COVID-19 virusas iš Lietuvos nesitraukia. Būdami atsakingi, išmoksime gyventi virusui egzistuojant visai šalia. Suvaržymai, taikomi maitinimo įstaigoms, artimiausiu metu švelninami nebus, tačiau gastronominių atradimų džiaugsmo alkis, kaip ir poreikis mėgautis maistu – niekur nedings. „Norėdami turėti galimybę mėgautis krosnyje iškepta itališka pica, ar sultingais amerikietiškais mėsainiais, visi turime būti dėmesingi bei sąmoningi, kad dar griežtesnių suvaržymų įvedimui maitinimo įstaigose nebūtų pagrindo“ – akcentuoja meniu.lt direktorius Laurynas Mažuolis.

Dalinamės keliais žingsniais, ką gali padaryti, kiekvienas, kad jaustumėmės saugesni, lankydamiesi restorane ar bare.

Dalinamės keliais būdais – išmaniais sprendimais, suteiksiančiais jūsų svečiams saugumo be didelių pastangų ir investicijų.

  1. 1.       Registruokite svečius per meniu.lt sistemą.

Spalio 21-ą dieną išleistu sveikatos apsaugos ministro įsakymu, visos viešojo maitinimo įstaigos tapo įpareigotos registruoti kiekvieną apsilankantį svečią. Meniu.lt siūlo pasinaudoti paprasta ir išmania svečių registravimo sistema. Jūsų įstaigai gali būti sukurta unikali nuoroda ir QR kodas, kuriuos atvykęs svečias turi arba suvesti į internetinį langą arba nuskanuoti. Vienu iš šių būdų atsidūrus registracijos lange, svečio prašome pateikti asmens ir kontaktinius duomenis. Visi svečių duomenys patenka į vieną platformą, prie kurios esant poreikius galėsite prisijungti ir duomenis „išsitraukti“. Meniu.lt sistema yra saugi, atitinkanti duomenų apsaugos reglamento reikalavimus, greitai įdiegiama.

 

  1. 2.       Skatinkite staliukų rezervacijas, visas rezervacijas suveskite į vieną platformą.

Visiems žinoma, kad staliukų rezervavimas padeda geriau reguliuoti klientų srautus, tinkamai paruošti staliukus, pagal klientų poreikius, didinti dienos užimtumo tolygumą ir t.t.

Šiandieninėje perspektyvoje, kaip ir svečių registravimas, staliukų rezervavimas naudingaa ne tik dėl svečių saugumo maksimizavimo apsilankymo jūsų restorane metu, bet ir dėl galimybės susisiekti su svečiu, jeigu tam iškiltų poreikis. Rezervuodamas staliuką per meniu.lt, kaip ir registruodamasis svečias paliks savo kontaktinius duomenis.

Rezervuoti staliuką iš anksto per meniu.lt programėlę verta ne tik dėl saugumo sumetimo, bet ir patogu. Iš augančių per meniu.lt atliekamų rezervacijų skaičiaus matome, kad 18-50 metų žmonės vis dažniau renkasi rezervuoti staliuką per meniu.lt, o ne skambinti. Rezervuoti staliuką per meniu.lt svečias galės 24/7, taip pat ir automatiškai gauti rezervacijos patvirtinimą bet kuriuo paros metu (su keliais paprastais nustatymais iš jūsų pusės). Automatinio patvirtinimo nediegiant, rezervaciją (gautą SMS arba laiško pavidalu) patvirtinti arba atšaukti galės jūsų restorano personalas, vos vienu paspaudimu.

  1. Turėkite virtualų meniu.

Popierinio meniu skaitymas, anksčiau buvęs neatsiejama vakarienės ar brunch‘o dalimi, dabar ne tik atgyventa, bet ir nebesaugu.

Sumažinkite nereikalingų kontaktų skaičių, leiskite svečiams skaityti jūsų restorano virtualų meniu per meniu.lt, pasiekiamą per kiekvieno mobilųjį telefoną.

Meniu.lt programėlėje galite turėti interaktyvų jūsų restorano meniu, kuris bus susietas su jūsų POS kasa. Pasibaigė kepsniai? Nebeturite dienos sriubos? Pažymėkite tai POS kasoje ir ši informacija automatiškai bus atvaizduota jūsų virtualiajame meniu. Mažiau vargo jums, daugiau pasitenkinimo klientui, dar daugiau saugumo visiems.

  1. 4.       Priimkite kuo daugiau išankstinių užsakymų išsinešimui.

Klientui atėjus į restoraną tik pasiimti pateikto užsakymo, užtrunkant mažiau nei 1-ą minute bei dėvint veido apsaugos priemones, viruso perdavimo tikimybė arti 0. Priminkite socialiniuose tinkluose, kad priimate išankstinius užsakymus ir skatinkite juos įvairias specialiais pasiūlymais.

Jeigu tik turėtų galimybę, didžioji dalis klientų pateiktų išankstinį užsakymą per programėlę, o ne skambučiu. Reaguodama į pasaulines tendencijas, meniu.lt sukūrė naują programėlės funkcionalumą – meniu.lt APP ir jūsų restorano POS sujungimą. Pasiekite jūsų potencialius klientus, priimdami išankstinius užsakymus per meniu.lt APP. Per meniu.lt APP jūsų klientas galės matyti interaktyvų restorano meniu ir pateikti išankstinį užsakymą išsinešti, išsirinkdamas norimus patiekalus, pažymėdamas atsiėmimo laiką. Kliento užsakymas atsidurs jūsų restorano POS kasoje be jokios papildomos įrangos. Galimybė padaryti išankstinį mokėjimą už pateiktą užsakymą telefonu (pavedimu arba kortele) dar labiau padidins kliento ir jūsų restorano personalo saugumą, nes klientas jūsų įstaigoje užtruks tik tiek, kol pasiims užsakymą.

Norite suteikti jūsų svečiams saugumo, patogumo, būti šiuolaikiškesniems, pažangesniems?
Susisiekime!

Tel.: +37062033326

El. paštas: info@meniu.lt

FB.: facebook.com/meniu.lt

Skanūs linkėjimai,