Prie Lietuvos restoranų ir viešbučių asociacijos prisijungė ir mobiliųjų mokėjimų programėlė „MoQ“. Ta proga visiems LVRA nariams Vilniuje ir Kaune specialus pasiūlymas – „MoQ“ kūrėjai kviečia prisijungti prie kampanijos „Atsiskaityk su „MoQ“ ir atgauk dalį išleistų pinigų“.

Kampanija programėlės kūrėjai siekia paskatinti aktyvesnį vartotojų atsiskaitymą su „MoQ“, kuris leidžia už prekes ar paslaugas atsiskaityti tik išmaniuoju telefonu, ir atvesti didesnį vartotojų srautą pas dalyvaujančius partnerius. Kampanijos principas paprastas – vartotojams, kurie „MoQ“ partnerių prekybos vietose atsiskaitymui naudoja „MoQ“, programėlės kūrėjai grąžina dalį išleistų pinigų. Grąžinama suma svyruoja nuo 1 iki 3 eurų, o minimali atsiskaitymo suma – vos 4 eurai. Pasiūlymas negalioja alkoholio ir tabako gaminiams.

Vilniuje kampanija sėkmingai startavo jau vasario 11 dieną ir tęsis dar iki kovo pabaigos, tad nauji partneriai vis dar kviečiami prisijungti. Kauno mieste ši kampanija prasidės balandžio mėnesį, todėl „MoQ“ kūrėjai naujus partnerius kviečia nieko nelaukti ir prie kampanijos prisijungti jau dabar.

Daugiau informacijos apie vykstančią kampaniją Vilniuje rasite čia.

Daugiau informacijos apie dar prasidėsiančią kampaniją Kaune rasite čia.

Daugiau apie „MoQ“ galite sužinoti čia.

Norėdami prisijungti prie kampanijos, turėdami klausimų ar norėdami gauti išsamesnę informaciją, kreipkitės šiais kontaktais:

Darius Kraučionis, Verslo klientų projektų vadovas: darius@moq.lt, +370 673 57465

Oregijus Ažusienis, Verslo klientų projektų vadovas, oregijus@moq.lt, +370 610 75366